Redsun steenkorven

Met de nieuwe REDSUN-steenkorven kunt u grondstuk afzettingen, bosafscheidingen, privacy muren en geluidsschermen creëeren.
Verkrijgbaar met verschillende vullingen in standaardmaten of als maatwerk.

Met een calculator kunnen wij eenvoudig de kosten berekenen, het enige waar u voor moet zorgen zijn de gewenste afmetingen. Door de weersbestendigheid van het materiaal heeft het een zeer hoge levensduur met haast geen onderhoud.

Veelzijdig en flexibel

Deze steenkorven zijn door een hun ontwerp zeer flexibel in opbouw. U kunt deze naar eigen wens aanpassen. U kunt de vorm zelf aanpassen met stappen van 10cm (in breedte en hoogte) en 5cm (diepte). Met een stapelbreedte van minimaal 20cm is de REDSUN steenkorf ideaal voor een tuinafscheiding. U kunt de REDSUN steenkorven vullen met uiteenlopende materialen zoals stenen en glas. Zo ontstaat een persoonlijk ontworpen geheel, wat voor verschillende doeleinden is te gebruiken.

Eenvoudige montage

De REDSUN steenkorf modules worden onderling om de 10cm verbonden met REDSUN Press-clips, welke met een speciaal gereedschap samengeperst worden of met een knijptang. Voor het opbouwen van een schutting zijn speciale verzinkte buisfundamenten nodig, deze worden standaard meegeleverd.

Uw tuin in de spotlight

Verlicht uw tuin met producten uit ons tuincentrum in Vierpolders

U heeft een prachtige tuin, maar ’s avonds ziet u daar niet zo veel meer van. Met de juiste verlichting geniet u ook na zonsondergang van uw prachtige terras, gazon of tuin.

Laat uw tuin ook in het donker stralen

Met tuinverlichting creëert u de juiste sfeer voor uw tuin, gazon of terras. Geniet extra lang van de warme zomeravonden met onze sfeerverlichting. Ook tijdens de koudere periodes geniet u met sfeerlampen van uw tuin. Maak van uw tuin een verlengstuk van uw interieur en laat uw gazon en terras sprookjesachtig verlichten, terwijl u lekker warmpjes binnen zit.

Gaat u liever voor functionele verlichting in de schuur of garage? Ook daarvoor biedt Tuincentrum M. van den Berg in Vierpolders de juiste oplossing.

Verlichting langs het pad, in de vijver, aan de gevel of in de bestrating? Bij ons is alles mogelijk. Kom langs, bekijk ons aanbod en laat u door een van onze medewerkers adviseren.

Kunstgras

Wij leveren meerdere soorten milieuvriendelijk kunstgras op rollen van 4 meter breed. Twee soorten hebben we zelfs standaard op voorraad.
Met kunstgras heeft u altijd een groen en onderhoudsvrij gazon. Het kunstgras is niet van echt te onderscheiden en heeft geen last van weersinvloeden zoals regen en zon.
Bijproducten als vliesdoek, kwartszand en valdempplaten leveren wij ook vanuit voorraad. Met valdempplaten is het voor kinderen nog veiliger om te spelen op het kunstgras.

Bekijk de volgende instructievideo voor meer informatie over het leggen van kunstgras.

Graszoden op rol zijn ook gewoon te bestellen bij ons.

Meststoffen / potgrond

Om de beplanting goed te onderhouden hebben wij de nodige grond- en voedingsstoffen in ons assortiment, waaronder producten van DCMCulvita en Pokon Naturado. Daarnaast gaat u ongedierte en woekerend onkruid te lijf met de juiste gewasbeschermingsmiddelen. Met deze middelen geniet u zo lang mogelijk van uw aankoop.

Kom langs in ons tuincentrum in Vierpolders en bekijk het assortiment planten en bloemen.

 

Onze leveranciers